maanantai 26. marraskuuta 2018

Salon Kuntohuoltoklubi

Teemme Salon kuntohuoltoklubille uudet nettisivut, päivitämme facebooksivuja aktiivisesti ja teemme sinne joulukalenterin.  
Olemme jo käyneet salilla Ellin kanssa tekemässä kuvaukset, joihin hankimme mallit itse salin asiakkaista. Otimme malleista paljon erilaisia kuvia, jotka myös muokkaamme sivuille sopiviksi, ja käytämme niitä nettisivuilla sekä facebookpäivityksissä.
Tätä projektia toteuttaessa olen oppinut ottamaan valokuvia paljon paremmin, sekä muokkaamaan kuvia. 

Päivitysten tekeminen on ollut hauskaa, ja olen myös saanut sivuille uusia asiakkaita ja katselukertoja. 

27.11


Tänään saimme kaikki salikuvien muokkaukset valmiiksi. Käytimme muokkauksessa lightroom sovellusta. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin kuvanmuokkausohjelmaa ja oppisin siinä paljon. Kuvista tuli mielestäni todella hyviä. 
Tänään päivitin myös facebooksivujen kansikuvan ja muokkasin sivut paremman näköisiksi.



Kuvassa uudet facebooksivut.






Kuvien muokkauksessa oli mustavalkoinen teema, ja kiinnitin huomiota siihen että lihakset korostuisivat parhaiten. Säätelin paljon valotusta ja kontrastia, ja koitin myös kuvaamisvaiheessa asettaa valot niin, että ne korostaisivat mallien lihaksia.

30.11

Eilen saimme salin www.sivut valmiiksi. Vaihdoin vanhojen kuvien tilalle uudet kuvat ja päivitin tekstit, sekä loin sivuille kuvagallerian. Tein myös facebookpäivityksen uusia nettisivuja koskien.

Ennen ja jälkeen kuvia nettisivuilta



















                                               



                                                                       














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti