tiistai 20. marraskuuta 2018

Pop Up College

20.11.2018

Pop up College on nyt kestänyt 7 viikkoa. Olemme saaneet kaikki projektit hankittua, ja ne ovat edenneet hyvin. Meidän tiimillämme on siis projekteina Salon kuntohuoltoklubi, Hyvä Pore, Joulutori, 4H-steissi, Kasvattajat keskinen, sekä olen itse toisen tiimiläisen kanssa myös Bizarren projektissa.
Viime viikkoina olemme edistäneet projekteja hyvin. Kävimme kuntosalilla tekemässä kuvaukset, jossa otimme paljon erilaisia kuvia malleista, ja tällä hetkellä karsimme ja muokkaamme kuvia nettisivuille sopiviksi.
Viime perjantaina toteutimme ammattiopiston joulukalenterin luukun. Kävimme Taitajankadulla tekemässä erikoiskahveja, joista otimme houkuttelevia kuvia. Kuvaus oli hauska, ja opin siinä asettelemaan tuotteet ja ottamaan niistä hyviä kuvia.
Eilen tein mainoksen ja hinnaston joulutoria varten.
Tänään on tarkoituksena mennä käymään Bizarressa ja ottaa sieltä kuvia sekä videoita, jotta projektin saisi hyvin alkuun. Valitsemme tänään myös kuntosalikuvista parhaat ja muokkaamme ne valmiiksi, jotta tehtävä olisi valmis ennenkuin alamme tehdä salin facebooksivuille joulukalenteripäivityksiä päivittäin.
Tällä hetkellä edistyminen näyttää hyvältä, ja odotan innolla projektien valmistumista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti