perjantai 7. joulukuuta 2018

Bizarre

29.11
Teemme Bizarrelle projektia, jossa teemme heille käyttöohjeet ulkomaalaisia tai uusia työntekijöitä varten.
Olemme jo käyneet siellä kuvaamassa, ja otin videoita esimerkiksi kahvikoneesta ja siitä miten erilaiset kahvit valmistetaan, pesukoneen käytöstä, limsakoneesta ja kassakoneesta. Kuvasin myös liikkeen avaamisesta videota niin, että työntekijä näytti erilaisia vaiheita ja kuvasin ne videolle. Otin myös tavallisia valokuvia erilaisista laitteista.
Me myös muokkaamme kaikki videot, ja teemme niistä myös kirjalliset ohjeet.
Olemme vielä menossa kuvaamaan liikkeen sulkemisen, josta tehdään myös ohjevideo.

13.12
Tämä projekti on ollut minulle kaikista projekteista haastavin ja työläin. Eilen kävimme Bizarressa ottamassa viimeiset kuvat ja videot. Otimme jennan kanssa kuvat puoliksi, ja Jonna ja Elli ottivat videoita. Oppisin mielestäni paljon paremmin valokuvaamaan ja esimerkiksi säätelemään studiovaloa niin, että kuvasta tulee onnistunut. Sen jälkeen koululla karsimme kuvat ja tein wordiin kirjalliset ohjeet laitteiden käytöstä, ja liitin jokaiseen vaiheeseen kyseiset kuvat joita otin.
Projekti on ollut jopa hieman stressaava, sillä aikataulu oli tiukka ja tekemistä todella paljon. Kuvauksissa pelkäsin, että kuvat epäonnistuisivat, mutta sainkin hyviä kuvia aikaan ja olemme hyvin aikataulussa projektin kanssa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti